SKFY:n valokuvakilpailu: 50 vuotta kliinistä farmakologiaa Suomessa

4.4.2018

Suomen Kliinisen Farmakologian yhdistys on laatimassa historiikkiteosta kliinisen farmakologian 50-vuotisesta historiasta Suomessa. Historiikkiin toivotaan valokuvia ja tämän vuoksi SKFY järjestää valokuvakilpailun. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä yhden tai useamman valokuvan alla olevien ohjeiden mukaisesti (lähetettävien kuvien määrää ei ole rajoitettu). Valokuvien ei tarvitse liittyä yhdistystoimintaan vaan aiheena voi olla mikä tahansa kliinisen farmakologian historiaan liittyvä aihe (viralliset ja epäviralliset tapahtumat, väitöstilaisuudet, kongressimatkat jne).

Sähköisessä muodossa olevia valokuvia voi lähettää oheisella nettilomakkeella (yksittäisen kuvan kokorajoitus on 16 Mt): https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/88715/lomake.html ja paperikuvia postitse alla olevaan osoitteeseen (liitä mukaan halutessasi paperikuvan palautusosoite):

Aleksi Tornio
Kliinisen farmakologian yksikkö, HY ja HUSLAB
PL 705 (Tukholmankatu 8 C)
00029 HUS

Valokuvien yhteyteen pyydetään liittämään tieto siitä, milloin kuva on otettu, keitä kuvassa on ja missä yhteydessä se on otettu. Kilpailua varten kerätään myös kuvan lähettäjän yhteystiedot. Kilpailuun osallistuneita kuvia voidaan julkaista kliinisen farmakologian historiikissa. Erillisen raadin valitsemat kolme parasta kuvaa palkitaan ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Valokuvakilpailuun osallistuvat kuvat pyydetään lähettämään niin että ne olisivat perillä 30.4.2018 mennessä.